Chinese kookcursus FR

Cursus ID
ICBCUI
Taal
Frans
Leraar
WANG Zhu
Rooster
Zaterdag 11u30-13u30
Prijs
€120 per kwartaal (6 sessies)
Begint op
27 September 2021

De cursus is verdeeld in drie kwartalen. De keuken van het Noorden wordt geïntroduceerd in het eerste kwartaal (oktober-december). Shanghai, Zhejiang en Jiangsu keuken in het tweede kwartaal (januari-maart). En de Sichuan-keuken en andere in het derde kwartaal (april-juni). Hierdoor kunnen studenten kennis maken met de rijke Chinese gastronomie volgens regio’s en seizoenen, bereidingstechnieken, specifieke ingrediënten en kruiden.

Per sessie, twee gerechten worden samengesteld door de professor, evenals een soep en een bereiding van pasta of rijst. De gepresenteerde recepten zijn eenvoudig thuis te bereiden door familieleden.


Inschrijving : sec@belchin.be / +32 2 803 80 33

Course Downloads:

© 2020 Association Belgique-Chine