Tijdschrift “China Vandaag”

Al sedert 1982 behandelt China Vandaag een veelheid aan voornamelijk culturele onderwerpen, gaande van het dagdagelijkse leven tot de archeologische opgravingen, van de kinderpagina tot de nog-nooit-ondernomen expeditie…

Verder leest U over geschiedenis, onderwijs, cultuur, economie, nationale minderheden, actueel nieuws, maatschappij, filatelie, Chinese keuken, reizen, landbouw, kunst, enz…
China Vandaag tracht vooral nieuws te brengen dat in de gewone media onvoldoende of niet aan bod komt. Kortom het tijdschrift China Vandaag is een must voor al wie meer wil weten over China!

Dit tijdschrift verschijnt vijf keer per jaar en wordt gratis toegezonden aan onze nederlandstalige leden, alsook aan de Franstalige “all-in”-leden die hierom verzoeken.
China Vandaag is 30 jaar oud !

Een afzonderlijk jaarabonnement kost € 10 (5 nummers).
Een steunabonnement of een abonnement in het buitenland kost € 13,00.
Losse nummers zijn verkrijgbaar tegen € 3 per stuk op de zetel van de Vereniging België-China alsook in de gespecialiseerde Chinese Boekhandel ‘De Grote Muur’ (92 Paul Deschanellaan, 1030 Schaerbeek, tel. : 02 803 80 38 / fax : 02 502 77 15).

Wie lid wil worden van de Vereniging België-China, geïntereseerd is in een abonnement op China Vandaag, of de publiciteitstarieven wenst te ontvangen, kan terecht op de zetel van de Vereniging of op het redactieadres.

Reacties zijn uitgeschakeld.

© 2020 Association Belgique-Chine